maandag 24 juli 2023

Dag 16: Bryce Canyon - Grand Canyon (North Rim)

 Blogje van vandaag wordt geschreven door Len die zichzelf even Shakespeare waande ;-D ENJOY!

 
Ons avontuur (hel) in onze lijpe hut aka stinkkot in de Grand Canyon: 

Het was een mooie ochtend in Bryce. We stapten de auto in, niets vermoedend over wat ons te wachten stond in dit prachtige land. Het was een vermoeiende tocht van 5 uur reizen met als bestemming (normaalgezien) de prachtige Grand Canyon. We komen toe in een ...  lange wachtrij omdat ze het hier niet nodig vonden om hun inchecktijd een beetje te wijzigen. Eenmaal we de sleutels hadden, hadden we het “het” geweldig plan om eerst eten te gaan halen, wat achteraf diarree pizza’s bleken te zijn. Eenmaal we deze hadden binnengepropt betraden we het “normaalgezien” prachtige propere hutje. Toen we aankwamen zagen we dat de deuren wagewijd openstonden. We merkten dat er niemand dit kotje is binnengekomen in een jaar tijd en het is veranderd in een jungle met 200 verschillende diersoorten. De koelkast stond vol met schimmel 
 
                                             
 
en overal waar je naartoe keek zat er wel een beest. We zagen geen beddengoed, het enigste wat op de bedden lag was rommel. We zaten zo diep dat we besloten om het beddengoed van de buren te stelen. Met 3 spurten wij het huisje binnen en trekken vollenbak het beddengoed van de opgedekte bedden af en leggen dit op onze eigen bedden. 
 

 
Toen kwam papa om de situatie te kalmeren en had het idee om het probleem te melden bij de ronddwalende roomservice. Dus pech lakens weg, alle moeite voor niets. Uiteindelijk kwam er wel een lieve jongen die een poging deed om onze de kamer te herstellen, ook al viel het niet meer te redden. Om ons even mentaal te verzorgen zijn we maar toch een wandeling gaan maken langs de kliffen van de Grand Canyon in de hoop dat we eraf donderden. Eenmaal we terug waren aan het stinkkot zagen we dat er nog steeds geen dekens en handdoeken waren. Na WEERAL de roomservice te contacteren, waarvan we niet zagen of het roomservice was of niet...? Na 10 minuutjes wachten werd het stinkkot een beetje leefbaar dus besloten mama en papa om (terecht) te gaan klagen bij de receptie. Eenmaal bij de receptie begon de receptioniste te janken (wat erg is natuurlijk, maar het is en blijft een 
stinkcomplex.) Ondertussen probeerde Len zich te douchen in the jungle van een badkamer om zich nog te proberen te verfrissen. Het water kwam echter vers uit een lokale rivier, ijzig koud! Nu zitten we met zijn vijven in dit stinkkot, nadenkend over ons leven, denkend over waar het is misgegaan, en of we nog ooit uit dit park geraken. 

EINDE ~ shoutout naar Len Van Ryswyck voor deze mooie woorden, Lisa Van Ryswyck die afwezig was in het hele verhaal maar toch aanwezig was in het park voor de mentale steun en Laura Van Ryswyck voor het neerpennen van dit verhaal. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze reis kort samengevat in een leuk fotofilmpje

Klik hier om het filmpje te bekijken