dinsdag 18 juli 2023

Dag 10: Moab

 Vandaag zijn we vroeg opgestaan om Arches National Park te bezoeken. Ik had een tijdslot gereserveerd om het park tussen 8 en 9 uur binnen te rijden. Zonder tijdslot kom je er nl. niet tussen 7u en 16u, tijdens de drukke vakantiemaanden. We waren goed op tijd en konden vlot het park inrijden. We zijn direct naar het einde van het park gereden om daar enkele korte trails te maken naar verschillende Arches (bogen). Stuk voor stuk prachtexemplaren. 

 





Len was ook meegekomen en de dames hadden zin in een dagje zwembad/fitness/relaxen/boekje lezen dus die hebben we achtergelaten in het hotel. Tegen de middag zijn we terug naar het hotel gereden omdat het op dat uur niet meer te doen was om buiten te komen. De temperaturen stijgen hier vlotjes naar de 40 graden. Ik ben dan maar beginnen wassen en terwijl in het zwembad geplonst. De wasmachine deed zijn werk, de droogkast had er geen zin in. Ik ben dan maar met de natte was naar buiten gegaan en heb de natuurlijke droogkast zijn ding laten doen. Op nog geen 10 minuten alles droog! ;-) ’s avonds zijn we dan teruggekeerd naar Arches NP om nog enkele bogen te gaan bekijken en deze keer waren de meisjes erbij en hebben we Len achtergelaten voor enkele chill uurtjes. De zonsondergang in het park was prachtig, alleen hadden we de pech dat er op het laatste moment een wolk voor de zon kwam hangen. Maar ik klaag niet want de view was sowieso nog prachtig mooi. 

 


Arches was van de vorige reizen mijn lievelingspark en is dat tot hiertoe nog altijd gebleven. Benieuwd welk park beter doet ;-) Morgen gaan we naar Canyonlands. Hier zijn we 7 jaar geleden ook al geweest maar het plan is om stops te maken die we vorige keer niet hebben gedaan. Ben benieuwd :-)

 Klik hier voor meer foto's

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze reis kort samengevat in een leuk fotofilmpje

Klik hier om het filmpje te bekijken