zaterdag 15 juli 2023

Dag 7: Estes Park

 Vandaag hebben we een wandeltocht gemaakt vanuit Bear Lake (Rocky Mountain NP). Het was onze bedoeling om een kort tochtje rond Bear Lake zelf te doen, maar aan het eerste bord zijn we al de verkeerde kant op gegaan en zijn we op een totaal andere trail beland (die toevallig supermooi bleek te zijn). Op deze route kwamen we amper mensen tegen dus dat was wel mooi meegenomen. 

 
Ook zijn we nog even gestopt aan een picknickplaats aan een rivier en hebben hier eventjes gezeten. Onderweg naar het hotel kwamen we een minigolf tegen en ben ik met Len een partijtje gaan minigolfen. (Waar ik nog een extra spel heb gewonnen, door een bal in een ‘moeilijke’ hole te slaan). Ik mocht mijn naam bij op het bord zetten van de andere ‘winnaars’ en kreeg een kaartje voor een extra spel. 
 
 
Tijdens het minigolfen is Jan met de meisjes iets verderop naar een winkeltje geweest waar ze verschillende steentjes en souveniertjes verkochten. Daarna zijn we iets gaan eten en hebben verder nog genoten van een rustige avond.

 

Klik hier voor meer foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze reis kort samengevat in een leuk fotofilmpje

Klik hier om het filmpje te bekijken