zaterdag 29 juli 2023

Dag 20: Las Vegas

 Net terug van een leuk avondje Topgolf. Dit was een ideetje van Len om samen eens een keertje te doen en ik moet zeggen dat het een top idee was! Leuke avond gehad met wat balletjes weg te meppen en met terwijl een prachtig uitzicht op de verlichte Strip. 

 


Over de Strip waren we in de voormiddag ook al een stukje gewandeld (totdat het niet meer te doen was van de warmte). Gelukkig worden de winkels, hotels en casino’s waar je af en toe doorwandelt goed verfrist door de airco’s dus op die manier overleef je de hoge temperaturen wel een beetje ;-) We vonden er ook een winkel volledig in het teken van Stranger Things, en aangezien wij dit allemaal een topreeks vinden zijn we er uiteraard even binnnengesprongen! 

 


Voordat we gingen Topgolfen zijn we na vele jaren nog eens terug geweest naar het Rainforest Café (waarvan we hadden gezworen om er nooit meer een voet binnen te zetten na ons vorig bezoekje in 2014.) En kijk, 9 jaar later zaten we er dan tòch weer opnieuw, véél te lang te wachten op ons eten…. Over het eten zelf geen klachten hoor, want dit was uiteindelijk best wel oké maar of het een aanrader is…..? Morgen gaan we naar het Cowabunga Canyon Waterpark dat een stukje van de Strip ligt want een waterpark màg gewoon niet ontbreken natuurlijk. Hopelijk frist het water ons daar een beetje op want het zal nodig zijn ;-)

 

Klik hier voor meer foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze reis kort samengevat in een leuk fotofilmpje

Klik hier om het filmpje te bekijken