zondag 9 juli 2023

Dag 1: New York

Vandaag zaten we helemaal in de wolken! We hebben 2 torens bezocht van waaruit we een prachtig uitzicht kregen over New York City. Overdag hebben we Top Of The Rock Observation Deck bezocht, van waaruit je een prachtig uitzicht had op het Empire State Building en aan de andere kant op Central Park. 


’S Avonds zijn we het Empire State Building (met de lift) beklommen en kregen we een indrukwekkend uitzicht op NY City by night! 


We hadden geluk dat het niet bewolkt was en zagen zelfs het vrijheidsbeeld liggen in de verte! Tussen de uitstapjes naar de 2 torens door, is Jan die dag samen met Laura naar een LEGO Store geweest en enkele andere leuke winkels. 

 


Omdat er bij de lego winkel een aanschuifrij stond om binnen te geraken heb ik met de rest van de kroost beslist om even terug naar het hotel te gaan, omdat ze zin hadden om wat te gaan sporten in de fitness ruimte van het hotel. Len is daarna ook nog een tochtje gaan lopen doorheen Central Park. Hij was van plan om de volledige 10km te doen rond het park maar hij heeft wijselijk voor gekozen een stukje af te snijden. De temperatuur is hier vrij hoog met een hoge luchtvochtigheid. Het is met momenten puffen en blazen maar de mooie uitzichten en het echte New York  gevoel maken veel goed!

Klik hier voor meer foto's


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Onze reis kort samengevat in een leuk fotofilmpje

Klik hier om het filmpje te bekijken